Over Padelnu

N
Betrouwbare en state-of-the-art productiefaciliteiten.
N
Kwaliteit volgens de normen van de Spaanse Padel Federatie en World Padel Tour.
N

Onderzoek en ontwikkeling en voortdurende innovaties.

Betrouwbare en state-of-the-art productiefaciliteiten.

In al die jaren als producent weten we wat telt en belangrijk is in het productieproces en waar onze klanten waarde kunnen toevoegen voor hun klanten. Dankzij grote investeringen in onze productielijnen zijn we als fabrikant in staat om de productie te optimaliseren en de toenemende vraag bij te houden, nu en in de toekomst. De banen zijn gebouwd met lagen zand, grind, doorlatend beton en kunstgras, die zorgen voor voldoende demping en spin om tot bloei te komen. Samen met onze klanten en de spelers zoeken we naar verdere ontwikkeling van onze banen en de paddle-tennissport. We hebben onze eigen montageteams, we voeren vanaf het begin alle studie en ontwikkeling uit van het funderingswerk, geluidsstudio’s, aanvraagprocedures voor clubsubsidies. Met PadelNU is jouw padelproject van A tot Z.

Kwaliteit

Al onze banen zijn vervaardigd volgens de normen van de Spaanse Padel Federatie, de F.I.P., en met de richtlijnen van de World Padel Tour. Ook onze pistes voor Nederland worden geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van NOC*NSF en gecertificeerd door KIWA en voldoen daarmee aan alle kwaliteitsnormen voor het Nederlandse klimaat. Alleen de hoogste kwaliteit grondstoffen worden gebruikt, wat tot uiting komt in de hoogste kwaliteitsstandaard onder padelbaanproducenten. Onze paddle-tennisbanen voldoen aan de hoogste Europese EN- en DIN-normen voor structuur, anti-corrosie, glas, kunstgras en verlichtingssystemen. Voor al onze lassen gebruiken we draad van zinklegering en de platen zijn gemaakt van gebeitst koolstofstaal voor de secties waarin het niet mogelijk is om gegalvaniseerd materiaal te gebruiken.

Onderzoek en ontwikkeling en voortdurende innovaties

De paddle-tennissport wordt steeds populairder en steeds meer bedrijven betreden de markt. Met onze R&D-afdeling en onze ontwerpers zoeken we voortdurend naar innovatieve verbeteringen en aanpassingen waarbij we als fabrikant onze inzet voor kwaliteit en innovatie kunnen behouden. Nieuwe ontwerpen en duurzaamheid zijn sleutelelementen om te blijven verbeteren. Met het vertrouwen dat onze klanten ons geven, werken we eraan om uw padelproject te realiseren.

In de media

“Padel verovert Brielle”

Artikel in De Briellenaar

Certificiaat van goedkeuring
WhatsApp Starten
Waar kunnen we je mee helpen?
Hey! Waar kan ik je mee helpen?