Padelbaan bouwen

Onze Padelbanen voor Nederland worden geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van NOC*NSF en gecertificeerd door KIWA en voldoen daarmee aan alle kwaliteitsnormen voor het Nederlandse klimaat.  

Onze Padelbanen in Spanje voldoen aan alle voorschriften en normen van de F.E.P. (Spanish Padel Federation) en de F.I.P. Zij zijn ook uiterst geschikt om te plaatsen bij reeds bestaande tennisclubs/-verenigingen.

Padel de Luxe Banen

De passie voor de sport zie je terug in de uitstraling van onze Padel de luxe banen. Allemaal super hoogwaardig, veilig, rolstoeltoegankelijk en duurzaam. Langdurig spelplezier gegarandeerd: daar gaat het ons om! Wilt u meer informatie over de constructie en montage van uw padelbaan, vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Onze kwaliteit, ons verlangen naar verbetering en innovatie hebben van onze leverancier een van de leidende bedrijven in de nationale en internationale scene gemaakt.

Over het algemeen vallen de versterkingen en diktes van de materialen op: het is gemonteerd met 10/12 mm Spaans gehard glas. Dit type Padelbanen is ideaal voor buitenbanen met een grote toestroom van spelers. Of het om nu om één of meerdere padelbanen gaat. Indoor of outdoor. Vast of mobiel. Wij leveren het allemaal. Voorafgaand aan elk project doen we vooronderzoek, geven advies en zorgen voor een passende offerte.

Momenteel beschikt het over faciliteiten van meer dan 1.500 m² volledig uitgerust waarmee we al ons werk met totale efficiëntie kunnen uitvoeren. In tegenstelling tot andere bedrijven, kunnen we als bedrijf het hele bouwproces van een installatie aanbieden, of het nu sportdekken of padelbanen zijn, van de studie en het project van het werk tot de fabricage en installatie, waardoor een totaalconcept ontstaat.

Model Vision

Model Profesional

Model Multisport

Model Single

Binnenkort…

Padelbaan Bouwers

Momenteel zijn we aanwezig in dertien landen met vertegenwoordiging of distributie, en zetten we ons uitbreidingsplan voort, als een van de bedrijven met de meeste aanwezigheid op ons continent.

Hand in hand met onze leveranciers groeien we met betrouwbaarheid en vertrouwen, een passie die we overbrengen naar onze klanten, waardoor synergiën ontstaan waardoor we met elk van hen kunnen blijven werken. Onze ervaring als bedrijf heeft ons in staat gesteld een overkapping te ontwerpen die speciaal is ontworpen voor sportbeoefening, en heel speciaal voor PADEL, waarbij onderscheidende kenmerken voor deze sport worden gecombineerd die moeilijk te combineren zijn met andere soorten overkappingen.

Vervaardigd met warmgewalste constructiestaalprofielen van verschillende afmetingen zoals vereist door de installatie. De bekleding van de structuur wordt uitgevoerd met cellulaire polycarbonaatplaten met variabele dikte, afhankelijk van het project en de situatie. Dit materiaal geeft het deck ideale kenmerken voor het beoefenen van deze sport, getest door spelers van hoog niveau.

We benadrukken dat de structuur van de baan zorgt voor vermindering van de warmteprojectie in vergelijking met de metalen plaat, de vermindering van schaduwen en contrasten in vergelijking met ondoorzichtige materialen, verhoogde helderheid die de lichtprojectoren optimaliseert, vermindering van het echo-effect tijdens het spel en een eindeloos aantal voordelen die onze overkapping tot een goede keuze maken. Als optie hebben we de mogelijkheid om zijhekken te installeren tot een hoogte van 3 meter vanaf de stoep, om zijwind en/ of regen te vermijden die het spel zouden kunnen verstoren.

Structuren

Metaalstructuur in gegalvaniseerd staal, oven gelakt met thermoplastische polyesterverf, één laag op hellingen binnenshuis en twee lagen op buiteninstallaties, vervaardigd volgens de meest veeleisende normen op de markt, waarbij robuustheid en elegantie worden gecombineerd om een installatie van de hoogste kwaliteit te bieden.

Glazen

Alle rails zijn voorzien van gehard veiligheidsglas, in een dikte van 10 of 12 mm volgens de wensen van de klant, en houden zich strikt aan de regels die voor dit type installatie gelden. Vervaardigd door de meest prestigieuze bedrijven in Spanje met CE-markering.

Kunstmatig gazon

De bestrating is een van de fundamentele onderdelen van een padelbaan, dus we installeren alleen producten van de hoogste kwaliteit en technologie. We voorzien onze sporen van state-of-the-art gras met rechte of gekrulde vezels.

Verlichting

We installeren de beste Led-projectoren van de meest erkende fabrikanten op de markt. Merk op dat dankzij het ontwerp van onze structuur alle kabels erin zitten. Dit zorgt voor een grote economische besparing in de installatie.

Optionele componenten

Banken geïntegreerd in de structuur/ Hoeken gegraveerd met het clublogo/ Zeefdruk netband met het clublogo/ Hoeken met achtergrondverlichting/ Elektrische schaafmachine. / Handmatige/ elektronische scoreborden/ Toegankelijke deuren/ Baanbeveiliging/ Netten voor de ballen

Certificiaat van goedkeuring
WhatsApp Starten
Waar kunnen we je mee helpen?
Hey! Waar kan ik je mee helpen?