Spaanse Padel Academy

Ontdek de Spaanse filosofie, met Spaanse trainers en hun passie voor padel.

Leslocatie BTV E’68 Brielle

Leslocatie Nederland

  • BTV E’68 Brielle

Lessen voor alle niveaus

Onze trainers hebben officiële kwalificaties voor Padel Instructor-trainingen uit Argentinië, Spanje of Nederland. Continu trainen zij door middel van privécursussen in Spanje. Wij bevorderen hun permanente educatie, zodat zij het beste van zichzelf kunnen bieden aan onze leerlingen.

Bij de Spaansepadelacademy zijn wij 100% padel, met de nodige ervaring zodat jij adequaat de overstap kunt maken van jouw tennisspel naar de wondere wereld van padel. Of kunt starten met padel. We geven padel lessen voor alle niveaus, van beginner tot gevorderd, zowel voor kinderen als volwassenen, individuele of groepslessen (maximaal 4).

Bij de Spaansepadelacademy zijn we 100% padel. We begrijpen padel, we laten je de techniek en tactiek zien. Met de kennis van het PADELCV kunnen en willen wij padel leren aan kinderen en volwassenen met verschillende capaciteiten, zowel fysiek als intellectueel.

Met onze trainers kunnen wij jouw padelvakanties/trips in Alicante organiseren, zodat je padel kan ervaren in een werkelijk ongelooflijke omgeving. Wij zijn altijd bereid om clinics in clubs, individuele trainingen, groepstrainingen en padelevenementen voor bedrijven te organiseren. Bij de Spaansepadelacademy zijn we 100% padel.

Certificiaat van goedkeuring
WhatsApp Starten
Waar kunnen we je mee helpen?
Hey! Waar kan ik je mee helpen?