Spaanse Padel Academy

Ontdek de Spaanse filosofie, met Spaanse trainers en hun passie voor padel.

Leslocaties in Nederland & Spanje

Lessen voor alle niveaus

Onze trainers hebben officiële kwalificaties voor Padel Instructor-trainingen uit Argentinië, Spanje of Nederland. Continu trainen zij door middel van privécursussen in Spanje. Wij bevorderen hun permanente educatie, zodat zij het beste van zichzelf kunnen bieden aan onze leerlingen.

Bij de Spaansepadelacademy zijn wij 100% padel, met de nodige ervaring zodat jij adequaat de overstap kunt maken van jouw tennisspel naar de wondere wereld van padel. Of kunt starten met padel. We geven padel lessen voor alle niveaus, van beginner tot gevorderd, zowel voor kinderen als volwassenen, individuele of groepslessen (maximaal 4).

Bij de Spaansepadelacademy zijn we 100% padel. We begrijpen padel, we laten je de techniek en tactiek zien. Met de kennis van het PADELCV kunnen en willen wij padel leren aan kinderen en volwassenen met verschillende capaciteiten, zowel fysiek als intellectueel.

Met onze trainers kunnen wij jouw padelvakanties/trips in Alicante organiseren, zodat je padel kan ervaren in een werkelijk ongelooflijke omgeving. Wij zijn altijd bereid om clinics in clubs, individuele trainingen, groepstrainingen en padelevenementen voor bedrijven te organiseren. Bij de Spaansepadelacademy zijn we 100% padel.

Trainers & Locaties in Nederland

BTV E’68 Brielle

Cristian Sebastiaan.

Heeft 25 jaar in contact met padel, ervaring en kennis opgedaan in Argentinië en Spanje met professionals op hoog niveau. Trainer en spelers. Monitorcertificaat, knltb-licentie.

Alexandre Alvarez

De 22-jarige masterstudent is sinds zijn zesde bezig met racket sport en gaat zijn zesde jaar in als padelcoach. Door de jaren heen heeft hij geleerd hoe hij de persoonlijke prestaties van beginners en gevorderde spelers kan verbeteren.

Trainers & Locaties in Spanje

Club pádel Alicante

Club pádel Javea

Club pádel Moraira

Club pádel Denia

Club pádel Benissa

Alejandra Sánchez

Heeft een diploma in lichamelijke activiteit en sportwetenschappen. Hij geeft al meer dan 30 jaar tennislessen. Ze kent de padel sport al meer dan 10 jaar en doet momenteel mee aan Spaanse kampioenschappen in de veteranencategorie en geeft padel lessen op alle niveaus, zowel in het Engels als in het Spaans.

Patricia Manglano

Haar hele leven gewijd aan racketsporten en 15 jaar padelcoaching, ervaring en kennis opgedaan in Spanje met professionals op hoog niveau. Spaanse certificaten van de Universidad de Murcia en Padelmba.

Partners
WhatsApp Starten
Waar kunnen we je mee helpen?
Hey! Waar kan ik je mee helpen?